Liczba postów: 400
Liczba wątków: 45
Otrzymanie polubienie: 91 w 61 postach
Dodano polubienie: 27
28-07-2018, 16:45
Witam, celem ankiety jest zebranie głosów na temat czy bramki lvlowe na respawny mają zostać czy zostać usunięte.
(Bramki lvlowe na questy zostają bez zmian bądź są przeniesione w inne miejsce).
Gracz sam by decydował czy jest gotowy żeby iść na silniejsze potwory a nie gra kolejno decydowała by za nas gdzie mamy expic na danych lvlach.
Liczba postów: 44
Liczba wątków: 5
Otrzymanie polubienie: 16 w 8 postach
Dodano polubienie: 14
Takie rzeczy sie robi na poczatku servera

Troche za późno
•
Liczba postów: 1,040
Liczba wątków: 120
Otrzymanie polubienie: 245 w 177 postach
Dodano polubienie: 76
(28-07-2018, 16:52)Nothing napisał(a): Takie rzeczy sie robi na poczatku servera
Troche za późno 
ale czemu?
osobiscie jestem na tak
•
Liczba postów: 400
Liczba wątków: 45
Otrzymanie polubienie: 91 w 61 postach
Dodano polubienie: 27
Tak invi dodam na 1 lvl ew przy miejscach gdzie się schodzi dodam kratki na których moby puffaja tak samo miedzy respami które się łączą np h ani i bio to na miejsce bramki kratka co pufa moby.
•
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 1
Otrzymanie polubienie: 2 w 3 postach
Dodano polubienie: 1
Z jednej strony fajnie fajnie, bo skoro dam radę na silniejszych mobach expic to czemu nie, ale z drógiej strony straszna chujnia, bo na respach na wyznaczonym lvlu zacznie się lvlowanie altów itp, czyli kiedyś miał bym gdzie expić a teraz nie bo "won zajete, expie alta", a kolega 350++ mi share expa daje

, albo taski i robi, gdzie normalnie nie miał bym dostępu do tego taska... Znudzilo się ludziom lvlowanie na low expie? czy jak?
Jestem na NIE,
•